fredag 31. desember 2010

GODT NYTT ÅR!!!!!!!!

Med desse bilda (frå romjula, då vi enda hadde det flottaste veret ein kan tenke seg i jula), vil eg ønske DEG og dine ei koseleg og fin NYTTÅR`S -feiring!!!!!!!
Her på Sunnmøre har vi då full storm og snøen som var, forsvinn meir og meir med 4 pluss og regn.... I skrivande stund er mannen på Leinehornet for å vere med på tradisjonen å tenne fakkel på varden der:) Ei forblåst oppleving vil eg tru... Men som dei seier: "det finst ikkje dårleg ver, berre dårlege klær";)
Tradisjon tru vert det også arrangert fakkeltog her i bygda nyttår`s kvelden. So får vi sjå korr gode kleder eg og jentene greier å trylle fram... med eller utan fakkel:)
I dag skal vi feire nyttår`s afta med mine foreldre ( som også er nærmaste nabo). Skal verte godt å sette seg til dekka bord og berre nyyyyte ein god julemiddag... So får stormen berre rase ! Inne skal vi iallefall kose oss!!!
Vil til slutt takke alle GODE bloggvenner, for all inspirasjon og glede dåkke deler!!!!!
Og ikkje minst for alle koselige, gode ord dåkke har lagt att her hos meg:) Set ubeskriveleg STOR pris på kvar og ein kommentar frå dåkke gode damene!
TAKK
Gleder meg til nytt år og nye moglegheiter... og håper å sette til verks iallefall nokre av planane og ideane som svirrer "der oppe":)

GODT NYTT ÅR
2011
Klem Mette*


8 kommentarer:

 1. GODT NYTT ÅR♥

  Kos dokke i kveld:)

  Sjåast snart;)

  Klem frå Astrid♥

  SvarSlett
 2. Godt nytt år til deg og dine, Mette! Og takk for det gamle! :) Det har vore kjekt å stifte "nytt" vennskap med deg og fylgje deg og dine! Gler meg til å følgje deg inni det nye året å få sjå nokre av planane dine! Ha ein flott nyttårsfeiring i storm...:=)

  God nyttårsklem frå Lønnetunet

  SvarSlett
 3. Ønsker deg et Godt Nyttår.
  Klem

  SvarSlett
 4. Godt nytt år til deg og dine også, koselige bilder du viser. Tenker meg det var deilig å komme til dekket bord, det gjorde vi også i år:-)
  Gleder meg til å følge deg i dette helt nye ferske året også.

  Klem Agnes

  SvarSlett
 5. Ja, det blir spennende med et nytt år. Koselige bilder du har tatt her, måtte smile av hunden som slapper av med armer og bein rett ut =) Herlige dyrene!!

  SvarSlett
 6. Hei igjen Mette

  Kjøkkenet kjøpte jeg på www.amazon.co.uk. Fikk det da nesten 1000 kr billigere enn å kjøpe det i Norge. De har også hatt det på kids.no.
  Kjøkkenet er fra Kidkraft, du kan også google kidskraft kitchen, men det er maaaange som ikke sender til Norge.
  Håper dette hjalp deg, klem Agnes

  SvarSlett
 7. Godt nytt år til deg og dine, Mette!

  For nokre flotte og artige bilete du delar ♥
  Håper du har eit flott år i vente!

  Klem
  Hanne

  SvarSlett
 8. Godt nyttår til deg også!! Jeg fikk også Kitchen Aid til jul og er spent på hvordan der er i forhold til Kenwood som jeg er vant med. Jeg har kost meg med alle de koselige bildene du viser:-)
  Ha en fortsatt fin kveld!
  klem fra Hjørdis

  SvarSlett

Vert glad om du legg att nokre ord ☺